avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Redeschidere societate suspendata temporar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Redeschidere societate suspendata temporar

Buna ziua,
Daca se poate sa ma ajute cineva cu cateva detalii?Am o firma care a fost suspendata temporar,am redeschis-o,am depus actele la financiar si mi-a spus sa astept o sapt.si sa revin pentru noul cod fiscal.Intrebari:ce declaratii trebuiesc depuse la finante?deocamdata soc.e deschisa ,dar fara activitate,pana se pune la punct unele utilaje.Mentionez ca este platitoare de T.V.A.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Declararea inactiv srl ascociat unic mariacristina_codreanu mariacristina_codreanu Buna seara, sunt din nefericire asociat unic al unui srl de care nu stiu cum sa mai scap si de ceva vreme 31.12.2010 nu am mai depus declaratiile si ... (vezi toată discuția)
Probleme firma inactiva - nedepunere declaratii Alina1104 Alina1104 Am infiintat un SRL in apr.2012 . In mai 2012 , s-a depus declaratia 010 la ANAF. SRL nu este platitor de tva . nu am prestat nici o activitate in acest timp ... (vezi toată discuția)
Problema firma BursucFabian BursucFabian In anul 2005 am infintat o firma dar nu a avut activitate hotarandu-ne sa o inchidem temporar din 2007 pana in 2010.Din 2010 din cauza contabilei dansa nu a ... (vezi toată discuția)