Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Credit banca neachitat - consecinte

ce se poate intampla daca nu achit un credit la banca [editat] ?nu posed bunuri mobile sau imobile.
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:28, 2 August 2013
Poate veti dobandi candva..pana atunci va pote pune poprire pe salariu, daca aveti.
Va pot fi executate silit dividendele, daca sunteti asociat uni, chiar si partile sociale. Vi se pune poprire pe venituri salariale sau pensie/ Etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Ce poate face o banca firma de recuperari creante in cazul executarii silite? nick20pub nick20pub Buna ziua, Imi cer scuze ca postez din nou, prima data am selectat gresit categoria. Nu reusesc sa sterg primul post asadar postez din nou in categoria ... (vezi toată discuția)
Credite madavas madavas Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri la problema asta. In timpul casatoriei am contractat 2 credite unde sunt coplatitor.Tot in timpul ... (vezi toată discuția)