Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat pentru sediu social

Buna seara! Am un contract de inchiriere cu fiul meu minor pt. o camera in valoare de 10 lei/ lunar pt. stabilirea sediului social al societatii mele. Pt. ca bietul copil este obligat la plata unor sume colosale la sanatate ma gandesc sa anulez contractul de inchiriere valabil pana in 2018 si sa inchei un contract de comodat. Pot prezenta la reg. comertului contractul de comodat in locul celui de inchiriere?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: asmotortrade , utilizator 12:42, 5 August 2013
Sa ne intelegem impozitul pe venit l-am platit la zi iar declaratia 200 a fist depusa la termn in fiecare an. Copilul nu are contract semnat cu Csa de sanatate prahova deci prin urmare nu datoreaza nimic la sanatate. Daca plateste sanatate hai sa-l inregistram si la pensii, nu? E o nebunie in tara asta, ma duc la autoritate si imi spune ca nu se poate anula contractul de inchiriere si intocmi unul de comodat pt. ca este in defavoarea minorului. Pai sa plateasca bani la stat care nu-i oncaseaza nu e in defavoarea minorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie sanatate minori asmotortrade asmotortrade Buna ziua! Am urmatoarea problema : incepand cu 2008 si pana in prezent fiul meu minor incaseaza lunar chirie de la o societate pt. o camera inchiriata. Intre ... (vezi toată discuția)
Minor in varsta de 15 ani proprietar imobil bocai bocai In vederea inchirierii imobilului detinut de un minor in varsta de 15 ani, ce documente sunt necesare si daca minorul poate semna contractul de inchiriere.La ... (vezi toată discuția)
Custodie  Andrei Andrei Fiul meu din Romania a venit in vizita la mine cu 2 ani in urma si nu a mai vrut sa se intoarca acasa. A urmat un proces de rapire la Stockholm unde instanta a ... (vezi toată discuția)