avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut

am imprumutat unui "prieten" acum 1 an o suma de bani cu act notarial cu data scadenta. Nu a restituiut banii spunand ca are acte depuse la banca pentru acordare imprumut. Cum pot recupera banii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:48, 6 August 2013
Daca aveti act notarial, puteti merge direct la executor judecatoresc pentru recuperarea datoriei prin executare silita.
situatia in care datornicul nu are bunuri personale ?
Daca nu are bunuri, nici venituri, nu veti recupera. Poate nu are acum, dar va dobandi, mai asteptati ( fara sa treaca 3 ani de la scadenta) si apelati daca nu va da banii de bunavoie, la executor.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract sub semnatura privata. nelamuriri Rookye Rookye Buna seara si bine v-am gasit. Ma bucur ca am descoperit acest forum si sper sa gasesc aici ajutorul mult cautat. Precum mult altii am si eu o problema, am ... (vezi toată discuția)
Imprumut tuilleries tuilleries Buna ziua! Am o nelamurire referitoare la anunturile postate pe internet referitoare la imprumuturile de bani printr-un act notarial. Daca se realizeaza acest ... (vezi toată discuția)
Împrumut cu contract la notar nellyy nellyy Bună seara.Am împrumutat cu o suma de bani pe o cunoștință, și am întocmit un contract de împrumut la notar în care se obliga sa îi restituie în ... (vezi toată discuția)