Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reunificarea terenului in cartea funciara

Dupa aproximativ 20 de ani de lupta prin tribunale, am castigat un teren de aproximativ 750 m2. Problema e urmatoarea. Pe terenul respectiv este construita o casa in care bineinteles locuieste cineva. Au dobandit in instanta un drept de superficie pt o suprafata de 122 m2. Un inginer cadastral mi-a impartit terenul (inainte de a-l castiga definitiv in instanta) in 3 parti. Iar acum, pentru a-mi uni intr-o noua carte funciara terenul (si a reusi sa-l vand), alt inginer cadastral, imi spune ca imi trebuie o aprobare de la cei care locuiesc pe terenul meu ca sunt de acord cu locul pe unde le dau eu accesul la strada.
Am o hotarare judecatoreasca prin care mi se acorda dreptul sa fac orice modificare doresc.
Nu mai inteleg nimic. Dupa ce m-am certat 20 de ani cu ei, cand ne vedem ne batem... Cum sa-mi dea aprobare???
Ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Cum functioneaza succesiunea in cazul de mai jos? costing costing Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si am nevoie de sfatul dumneavoastra. Astfel, bunicii mei au murit de curand. Ei au trei copii. In timpul ... (vezi toată discuția)
Stanjen si iugar energy_for_life energy_for_life buna ziua,care este valoarea unui stanjen si a unui iugar in ardeal?va intreb pentru caci in actele pe care le detin,nici o valoare nu bate cu marimea reala a ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)