Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Buna seara,
Daca in cartea de munca la o anumita unitate sunt trecute sporul de vechime, sporul de grupa I, iar la incheierea cartii la locul de munca respectiv este precizata perioada pentru care s-a lucrat in grupa I , mai este necesara solicitarea unei adeverinte de la acel loc de munca?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Consultant resurse umane 06:51, 18 Martie 2009
Daca rezulta cu certirudine aceste aspecte precum si perioada nu mai este nevoie de adeverinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru dosar pensionare rdavid rdavid Buna ziua, Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime itm monageo79 monageo79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie foarte importanta pentru mine. In data de 12.03.2004 am incetat un contract de munca la o societate ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime lumifatu lumifatu buna ziua, as avea si eu nevoie de putin ajutor, daca se poate. intr-o adeverinta de vechime care trebuie depusa la casa de pensii pentru calcularea pensiei, ... (vezi toată discuția)