avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Instanta competenta in cazul vanzarilor online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Instanta competenta in cazul vanzarilor online

Buna ziua,

Firma inregistrata in Ungaria vinde produse in Romania printr-un site in limba romana. Carei instante se poate adresa ( sau trebuie sa se adreseze) cumparatorul din Romania, persoana fizica sau juridica?

Multumesc,
Kiss Lilla
Cel mai recent răspuns: kisslilla , utilizator 10:33, 12 Septembrie 2013
Daca este consumator, se poate adresa ori instantei romane de la domiciliul sau ori instantei de la sediul societatii din Ungaria.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor de date kisslilla kisslilla Buna ziua, Situatia concreta este urmatoarea: - proprietarul domeniului .com este persoana fizica din Romania, siteul este gazduit pe un server din USA - ... (vezi toată discuția)
Shop online eu ShopOnline ShopOnline Buna Ziua, Sunt un cetetean ungur, si as dori sa deschid un ShopOnline in romania, am fima aici in Ungaria, un KFT (SRL) si aici in Ungaria pot sa vand ... (vezi toată discuția)
Produs cumparat de pe un site in limba romana, de la o firma maghiara dpacks dpacks Sunt in litigiu cu un produs cumparat de mine de pe un site in limba romana care livreaza produsele din Ungaria. Agentul comercial este deci o firma ... (vezi toată discuția)