avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

buna ziua,
mi-a fost furata cartea de munca si,desi,am facut plangere la politie nu am reusit sa o recuperez.
cum pot sa imi recuperez cartea,in conditiile in care am 35 de ani vechime si intreprinderile de dinainte de 1990 s-a desfiintat si nu gasesc lichidatorii.
ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 20 August 2013
Pentru perioadele lucrate inainte de 1990 mergeti la Directiile Judetene ale Arhivelor Nationale in raza carora fostii dvs angajatori aveau sediul.

Dupa 1990 , mergeti pentru perioadele lucrate in sectorul privat la ITM-ul in raza carora fostii dvs angajatori aveau sediul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare date de pe cartea de munca declarata pierduta samuraro samuraro daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: un angajator mi-a \"pierdut\" cartea de munca, am reusit sa gasesc in casa o copie cu datele mele de munca pana in ... (vezi toată discuția)
Vechime mediaset mediaset Buna ziua .Care e procedura de recuperare a vechimii in munca?Deci in 1993 m-am transferat in interesul serviciului de al stat la o firma privata.Firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sotul meu a lucrat in anul 2007 la o firma de transport ... ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,sotul meu a lucrat in anul 2007 la o firma de transport cu sediul in bucuresti.din motive economice am plecat in strainatate.intre timp firma la care ... (vezi toată discuția)