avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CMI medicina de familie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CMI medicina de familie

Buna ziua!
Exista vreo forma legala prin care un CMI Medicina de Familie poate colabora legal cu medici de alta specialitate? Sub ce forma? In cadrul acestui CMI exista medicul titular, medicul angajat si asistenta medicala. De 3 ori pe saptamana cate 2 ore mai vine o asistenta, fara a fi retribuita, pentru ca este o cunostinta de-a noastra care ne ajuta. Ea are contract de munca de 8 ore alt cabinet. Exista vreo forma legala ...voluntariat sau altceva pe care CMI -ul il poate face pentru a evita o eventuala "vizita" a ITM-ului prin care ar putea fi acuzat de munca la negru?

Multumesc anticipat!=D>

Alte discuții în legătură

Cabinet medical, microintreprindere sau pf-a?? ionas sorin ionas sorin Buna ziua, as dori sa aflu ce statut are un cabinet medical. Se poate considera microintreprindere sau este asemanator PF-a-ului. Caci daca este considerat ... (vezi toată discuția)
Contracte intre pfa si terte persoane prestatoare de servicii marinvasile marinvasile PFA(cabinet medical)este obligat sa faca un contract cu o asistenta medicala(cu norma fractionala),pentru asigurarea functionalitatii cabinetului medical.Ce ... (vezi toată discuția)
Ilegalitate sau nu! katap katap Am un Cabinet de medicina de familie ,iar de o saptamana am control fiscal . Cei doi inspectori mi au dat jos bonurile fiscale cu carburant insotite de ... (vezi toată discuția)