avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ilegalitate sau nu!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ilegalitate sau nu!

Am un Cabinet de medicina de familie ,iar de o saptamana am control fiscal . Cei doi inspectori mi au dat jos bonurile fiscale cu carburant insotite de ordinele deplasare , fapt ce mi l-am insusit , dar vor sa mi de a jos si angajatul de pe CMI care este sotul meu pe motiv ca nu s-a mai auzit ca sotul sa fie sofer la CMI cu 8 ore , iar mai apoi vazand ca nu cedez presiunilor , au scornit faptul ca sotul meu are un SC unde este administrator si nu este legala angajarea . Este abuz sau nu interpretarea inspectorilor?
Cel mai recent răspuns: katap , utilizator 17:27, 9 Noiembrie 2016
Au considerat ca acele cheltuieli sunt nejustificate si nu contribuie la realizarea veniturilor pe acel cabinet. Unui sofer trebuie sa ii dati de munca pentru cele 8 ore zilnice. Si ce poate sa munceasca un sofer la un cabinet medical. Nici o femeie de serviciu nu ati fi angajat-o pentru 8 ore zilnic caci nu da cu matura permanent. Si pentru acelasi principiu v-au taiat si cheltuielile cu carburantul.
Multumesc, dar este irelevanta motivatia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare subiectiva! salis salis Am avut un control fiscal pe Cabinet medical individual ,iar in urma controlului mi au dat jos integral cheltuiala cu salariatul pe functia de sofer pe ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nu! katap katap Sunt titulara unui cabinet de medicina de familie si in urma controlului fiscal mi -au dat jos toata cheltuiala reprezentata de angajarea soferului din anii ... (vezi toată discuția)
Control fiscal katap katap Sunt titulara unui cabinet de medicina de familie si in urma controlului fiscal mi -au dat jos toata cheltuiala reprezentata de angajarea soferului din anii ... (vezi toată discuția)