avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... Mai citeste cineva carti?
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

Mai citeste cineva carti?

Sunt curios sa aflu care este parerea voastra. Ce fel de carti mai citesc romanii? Am ramas shocat de afluenta publicului in librariile din occident. Acolo, sunt momente cand familia merge sa cumpere carti.

La noi, am observat ca se cumpara doar cartile pentru examenul de soferi, cartile de specialitate (care sunt obligatorii pentru anumite examene). S-a cumparat si Codul lui DaVinci.

In rest, doar ziare, reviste si televizor. De ce oare? Sa ne fi plictisit de hartia unor manuscrise? Sa ne doara ochii pe toti?
Ar trebui sa se mai citeasca si carti ([ link extern ] /)
nu numai de stat pe internet
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
StefaniaM3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

John grisham Avocat Alexandru Gheorghe Avocat Alexandru Gheorghe Intrucat este un autor care are in principal ca subiect al romanelor sale thriller-ul juridic va propun si sugerez si sfatuiesc si solicit samd sa-l cititi ;) ... (vezi toată discuția)
Oare mai sunt sanse? ioana.achim ioana.achim Buna, numele meu este Ioana si as vrea sa va cer parerea in legatura cu ce inseamna sa scrii o carte..... de cand ma stiu scriu.... insa nu am considerat ca ... (vezi toată discuția)
Carti si iar carti Admin Admin V-au placut, v-au impresionat, v-au enervat. Tot carti sunt. Daca recenzia ta este chiar buna, o sa fie publicata ca articol in Avocatnet.ro. (vezi toată discuția)