avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat fiscal masina adusa din Germania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat fiscal masina adusa din Germania

buna ziua.
Trebuie sa inmatriculez o masina adusa din Germania. Problema este ca imi cere certificat fiscal. Masina nu a fost inmatriculata pana acum in Romania. A avut doar cele 3 seturi cu nr rosii. Cum se poate proceda? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 22:14, 29 August 2013
Fara certificatul fiscal nu puteti inmatricula masina.Cel de la care ati cumparat masina trebuie sa va dea certificatul,atentie sa fie pe 0 sa nu apara datorii catre finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina anakyn anakyn cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina germania AdrianMe AdrianMe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati... Am cumparat o masina cu numere ,, toll ,, (parca asa ii spuneau la nr provizorii de Germania pe o luna).. Am scos 3 ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta auto adus din ue alecs22 alecs22 buna ziua, am cumparat o masina acum aproape 3 ani si nu am luat-o in evidenta. Masina dupa cam 3 luni a ramas in garaj pentru ca mi-am luat alta masina ... (vezi toată discuția)