Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat fiscal masina adusa din Germania

buna ziua.
Trebuie sa inmatriculez o masina adusa din Germania. Problema este ca imi cere certificat fiscal. Masina nu a fost inmatriculata pana acum in Romania. A avut doar cele 3 seturi cu nr rosii. Cum se poate proceda? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 22:14, 29 August 2013
Fara certificatul fiscal nu puteti inmatricula masina.Cel de la care ati cumparat masina trebuie sa va dea certificatul,atentie sa fie pe 0 sa nu apara datorii catre finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina anakyn anakyn cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina germania AdrianMe AdrianMe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati... Am cumparat o masina cu numere ,, toll ,, (parca asa ii spuneau la nr provizorii de Germania pe o luna).. Am scos 3 ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta auto adus din ue alecs22 alecs22 buna ziua, am cumparat o masina acum aproape 3 ani si nu am luat-o in evidenta. Masina dupa cam 3 luni a ramas in garaj pentru ca mi-am luat alta masina ... (vezi toată discuția)