avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj bunuri comune dupa apel
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj bunuri comune dupa apel

buna sera ,

am cerut la partaj o cota m-ai mare si la fond a fost 1/2 cu 1/2 am facut apel si a fost respins ca nefondat ,intrebarea mea m-ai merita sa fac recurs sau nu ?

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:56, 16 Septembrie 2013
Dv.stra stiti mai bine ce aveti in dosar. De obicei intr.un proces in apel mai exista sperante sa se schimbe ceva, in recurs sunt mai putine sanse ptr ca nu se mai dezbat probleme de fond ci doar legalitatea hotararii.
Nu vom putea sa va dam un raspuns pertinent fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului, ca sa nu mai vorbim despre sentinta si decizia pronuntate deja.
Daca va doriti un raspuns cert va trebui ca un avocat sa va studieze dosarul si apoi sa luati o decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie definitiva SteaStralucitoare SteaStralucitoare In urma unui proces de partaj, cu o anume solicitare din FOND, APEL si, acum in RECURS, dosarul s-a incheiat cu \\"respingerea recursului ca NEFONDAT\\". De ... (vezi toată discuția)
Recurs Chiujdea Chiujdea Bună seara! Am trecut printr-un proces de ieşire din indiviziune. Fratele meu a făcut recurs, deşi hotărârea dată este corectă şi legală. Ce ... (vezi toată discuția)
Liberare sub control judiciar monica72 monica72 buna ziua.exista vreo forma de a combate formula ''se respinge ca nefondat .''? fratele meu este la a 4 cerere de eliberare sub control judiciar care pe fond ... (vezi toată discuția)