Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate pune sechestru pe un teren aflat in concesiune?

Buna ziua! Parintilor mei le-a mers foarte prost mica afacere pe care si-au deschis-o si astfel au ajuns in situatia falimentului. Pentru a-si recupera debitele, fiscul poate pune sechestru pe acest teren aflat in concesiune de la primarie?
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2013
rodik_201, utilizator
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 13:12, 2 Octombrie 2013
Buna ziua !

Fiscul poate executa doar bunurile pe care sunt proprietari parintii dvs. In acest caz, inteleg ca primaria este proprietar si a concesionat terenul catre parinti. Deci nu, nu poate executa terenul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E mai rentabila concesionarea decat aportul cu un teren in firma ? olden olden in cazul unei investiti pe un TEREN CONCESIONAT se poate pune sechestru pe teren daca exista o CONCESIONARE pe 20 de ani indiferent cui apartin DEBITELE - ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol, how to... ionutzitaly ionutzitaly Buna, Care sunt conditiile pentru concesionarea unui teren agricol? cine concesioneaza? primaria? Care e procedura? se poate vorbi de suprafete mari ... (vezi toată discuția)
Sechestru fisc danadaia danadaia Buna ziua Am o firma de gaterare.Pe platforma unde imi desfasor activitatea era parcat un utilaj care apartinea unui vecin (neavand unde sa-l parcheze il ... (vezi toată discuția)