avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident de circulatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident de circulatie

BUNA ZIUA, VA ROG AM SI EU O INTREBARE. IN CAZUL UNUI ACCIDENT DE CIRCULATIE SOLDAT CU AVARIEREA MAI MULTOR MASINI PETRECUT IN BUCURESTI CE IMI TREBUIE SA POT SOLICITA INREGISTRARILE VIDEO DE PE CAMERELE UNOR MAGAZINE AFLATE IN ZONA? MULTUMESC
intrucat in cazul aceluiasi accident am dubii ca probele de sange luate celui care a provocat accidentul sunt concludente si cei de la Udriste pot sustine astfel o cauza nedreapta cum as putea solicita o alta expertiza si unde?

Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:45, 25 Septembrie 2013
Decizie a procurorului si/sau judecatorului.
1-Rugam respectati regulamentul prezentului forum si nu postati cu majuscule
2-Aveti dreptul sa solicitati contraexpertiza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere in stare de ebrietate tomi_mithos tomi_mithos Sunt Raul,din Cluj,as avea nevoie de cateva raspunsuri,sfaturi,am avut un accident rutier soldat cu doua victime (minore)una din ele a avut si o operatie la ... (vezi toată discuția)
Opinia expertului privind vinovatia intr-un accident rutier cyan cyan in cadrul unei expertize tehnice intocmite ptr un accident rutier, expertul tehnic ales de politie poate sa stabileasca vinovatia unuia sau altuia dintre cei ... (vezi toată discuția)
Termen contestare certificat medico-legal farmec_ farmec_ Buna ziua, am obtinut ca urmarea unui accident rutier in care fica mea a fost victima - un certificat medico-legal cu 7zile spitalizare. Intrucat imediat ce ... (vezi toată discuția)