avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Transformarea unui spatiu comercial (moara) in spatiu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Transformarea unui spatiu comercial (moara) in spatiu de locuit

Buna ziua, as vrea sa aflu in ce consta transformarea unui spatiu comercial (moara de faina+malai) in spatiu de locui (casa), pasii care trebuie urmati si un cost orientativ.
Cel mai recent răspuns: Laura_Petean , utilizator 22:44, 30 Septembrie 2013
Veti solicita Primariei in raza teritoriala a careia se afla imobilul, eliberarea unui certificat de urbanism pentru schimbarea destinatiei, dupa care veti obtine avizele si acordurile impuse.
Ulterior, veti solicita eliberarea unui certificat de atestare privind schimbarea de destinatie, sens in care veti depune o documentatie cu urmatoarele:
-avizele si acordurile solicitate
-plan releveu cu situatia actuala si situatia propusa
Costuri aproximative: 800 lei (lucrare topo + aviz mediu), insa depinde mult de avizele si acorurile solicitate.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil din spatiu comercial in apartament DomutaDaniel DomutaDaniel Buna ziua. Detin un spatiu comercial in orasul meu, in CF acesta este trecut ca si spatiu comercial si as dori sa-l transform in apartament. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial versus locuinta ofi ofi Cum se poate schimba cel mai usor si mai putin costisitor, statutul de spatiu comercial in spatiu de locuit? Daca renteaza aceasta schimbare tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Pentru deschiderea unei croitorii Daniela51 Daniela51 Doresc sa deschid o croitorie,vreau sa stiu daca am dreptul sa o deschid in casa.Eu locuiesc la bloc iar vecinii sunt de acord.Legea imi da voie sa-mi deschid ... (vezi toată discuția)