avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru deschiderea unei croitorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru deschiderea unei croitorii

Doresc sa deschid o croitorie,vreau sa stiu daca am dreptul sa o deschid in casa.Eu locuiesc la bloc iar vecinii sunt de acord.Legea imi da voie sa-mi deschid in casa mea?Am mai multe camere si pot sa-mi permit sa-mi amenajez o camera.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:53, 9 Aprilie 2014
Pentru a aflat daca puteti efectua in mod legal aceasta activitate intr-un apartament de bloc (cu destinatia de spatiu de locuit), ar trebuii sa va adresati Primariei -Serviciului urbanism cu cerere de emitere a certificatului de urbanism pentru schimbare de destinatie.
Ulterior, in functie de raspunsul primit, va trebui sa pregatiti documentatia pentru obtinerea certificatului de atestare privind schimbarea de destinatie, respectiv:
-aviz salubritate
-aviz protectia mediului
-aviz securitate la inceniu
-acord coproprietari cu viza asociatiei de proprietari
-plan releveu cu situatia actuala si cea propusa
-plan de situatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj transformat in spatiu comercial Roxana T Roxana T As dori sa stiu, ce sanse am sa transform un garaj de 18-20 m intr-un spariu comercial, ( in Suceava). Acesta se afla la parterul ( demisolul) unui bloc cu ... (vezi toată discuția)
Transformarea unui spatiu comercial (moara) in spatiu de locuit Laura_Petean Laura_Petean Buna ziua, as vrea sa aflu in ce consta transformarea unui spatiu comercial (moara de faina+malai) in spatiu de locui (casa), pasii care trebuie urmati si un ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea acordului tuturor coproprietarilor juridic dana juridic dana Va rog o indrumare pentru situatia urmatoare: Un imobil a fost construit cu urmatoarea destinatie: demisol si parter cu destinatia de spatii comerciale, ... (vezi toată discuția)