Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restituire comision agentie imobiliara

Buna seara!
Exista vreo posibilitate legala de a solicita restituirea comisionului platit unei agentii imobiliare, in conditiile in care chiriasul recomandat de agentie a folosit apartamentul in alte scopuri, fapt ce a dus la rezilierea contractului dupa numai o luna?
In principiu nu, pentru ca agentia imobiliara a prestat serviciul pentru care ati platit, dar depinde si ce clauze contine contractul semnat de catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere imobil incalcat crisro crisro Buna ziua Am dat un anunt de inchiriere pentru un apartament. O agentie imobiliara a venit cu un client, care s-a hotarat sa inchirieze. Am semnat un contract ... (vezi toată discuția)
Contract vizionare apartament cu doua agentii imobiliare iu8lia3 iu8lia3 Buna ziua De curand am inceput sa caut sa cumpar un apartament, si, automat, am apelat la agentiile imobiliare si am semnat contracte de vizionare cu 2 dintre ... (vezi toată discuția)
Probleme contract chirie Marcu2014 Marcu2014 Buna ziua, Nu stiu daca am deshis subiectul in sectiunea potrivita, sper doar sa primesc un raspuns sau o indrumare avizata. Situatia este in felul ... (vezi toată discuția)