Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa judiciara de timbru prea mare?

Buna ziua.
Am cerut in instanta constatarea rezilierii contractului si evacuarea, precum si obligarea paratei la plata cheltuielilor de judecata, in drept art. 1040 CPC (evacuarea din imobilele folosite sau ocupate fara drept).
Deci nu am cerut recuperarea debitului, pt ca avem deschisa separat o actiune in ordonanta de plata .....la actiunea de evacuare am aratat doar motivatia pt care cerem rezilierea si evacuarea, anexand o situatie de la contabilitate cu debite restante de 13.100 lei.
Ne-a venit o citatie prin care ni se pune in vedere sa platim o taxa judiciara de 760, 45 lei.
Nu este cam mult, oare e bine sa fac o cerere de reexaminare?
multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru mult prea mare otilia13 otilia13 Buna ziua! Ne-a venit o citatie sa platim o taxă judiciara de timbru in valoare de 950 lei. Obiectul cererii noastre il constituie rezilierea contractului ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract/evacuare otilia13 otilia13 Va rog tare mult sa ma lamuriti si pe mine. Am incheiat un contract pentru folosinta unui spatiu comercial. Debitorul este rau platnic, motiv pentru care am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract/evacuare ? gillu gillu Buna ziua. Ca urmare a neplati chiririei datorate catre societatea noastra am deschis o actiune in instanta in vederea rezilierii conventiei/ evacuraii ... (vezi toată discuția)