avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Curtea de Apel taxa de poluare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Curtea de Apel taxa de poluare

Buna seara tuturor. Am o intrebare: daca in data de 10.09.2013 am avut la curtea de apel judecarea taxei, cand imi trimite instiintarea sau hotararea ? sau cum aflu de el? ca pe portal inca nu este trecuta. Va multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:13, 4 Octombrie 2013
Daca nu vi s-a dat un alt termen de judecata, atunci ar trebui ca in 30 de zile de la pronuntare sa se redacteze decizia si sa o puteti ridica de la registratura instantei, pe baza de cerere timbrata corespunzator...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata a daunelor morale pana la redactarea deciziei. Gabriyell Gabriyell Desi este pronuntata in sedinta publica si pe site-ul instantei de apel, hotararea definitiva intr-un dosar penal,partea responsabila civilmente, refuza sa ... (vezi toată discuția)