Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obtinere certificat constator

Am intilnit o situatie cel putin ciudata ca sa nu spun ......... penala
Ma judec cu cineva ... am constatat ca acea persoana a depus la dosar un certificat constator care la ultimul alinat spune .... sa solicitat de care mine .... respectivul certificat ???:
Intrebarile mele logice sunt :
- care este procedura de obtinere a datelor despre societatile la care eu sunt actionar, la ce se rezuma la toate datele cod CAN actionari etc ...sau doar limitataiv , nume, actionar , CAN principal ?
- ce alte persoane pot solicita in numele meu ????????? fara delegatie fara nimic ?
Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 08:56, 3 Mai 2014
victor sorin a scris:

- ce alte persoane pot solicita in numele meu ????????? fara delegatie fara nimic ?

Datele despre firma le poate solicita orice persoana care are un interes legitim, mai putin CNP si adresa de domiciliu a actionarilor (in practica sunt taiate cu carioca neagra), printr-o cerere adresata registrului comertului si o taxa in acest sens (sunt date publice).
Ce este curios din ce povestiti este ca cererea s-a facut in numele ...dvoastra :O
Si am sa aflu raspunsul ff curind ....
Asa cu am promis ....in sistemul on-line de istoric sc al ORC am verificat ...si nu figureaza integistrasta ...nici un fel de cerere in aceea perioada ........... deci ..............
si mai nou Oficiul Registru Comertului sa autosesizat si a depus plingrere penala ??
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Mai 2014
victor sorin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat constatator de la orc Cristina.M Cristina.M Buna ziua, Am o nelamurire legata de eliberarea unui certificat constatator eliberat de ORC si anume: se poate elibera certificat constatator al unei firme ... (vezi toată discuția)
Administratorul mai are raspundere? lazarescu_cristian2000 lazarescu_cristian2000 am cesionat actiunile din firma in care eram si actionar cu 5% si administrator unei terte persoane atat eu cat si asociatul meu persoana juritica.Cesiunea a ... (vezi toată discuția)
Procedura si actele necesare suspendari activitati firmei ContSters127791 ContSters127791 Buna ziua frati de suferinta romani !!! Am un SRL si datorita <<bucuriilor>> facute zilnic de Guv. BOC X-(X-(sunt nevoit sa suspend activitatea ... (vezi toată discuția)