avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul pentru reintoarcerea la serviciu in 2013 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul pentru reintoarcerea la serviciu in 2013 (stimulent de insertie)

fiul meu face 2 ani in 30 ian 2014 si am optat pt cic 2 daca ma intorc la servici in noiembrie 2013 primesc stimulentul de 500 de ron pt cele 3 luni pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:56, 15 Octombrie 2013
1. Daca ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani si reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie pana implineste copilul 2 ani.

2. Daca tatal copilului nu a intrat si el in CCC cel putin o luna atunci se reduce cu o luna CCC al dvs. sau in ultima luna nu veti primi stimulentul de insertie.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
este obligatoriu si pt copii nascuti inainte de 1 martie 2012 ca tatal sa stea o luna in cic ? multumesc.
Prevederea legala respectiva (art.11 din OUG nr.111/2010)nu este obligatorie pentru persoanele ai caror copii s-au nascut anterior datei de 01.03.2012.
Aveti dreptate, nu m-am uitat la data nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua, daca am optat pentru concediul de 2 ani iar acum as dorii sa ma intorc la servici pana la implinirea varstei de un an , mai primesc stimulentul pana ... (vezi toată discuția)
Ccc Monica21 Monica21 Urmeaza sa nasc luna aceasta si sunt detasata de aproape 2 ani la o institutie. As vrea sa ma intorc cat mai repede la munca insa societatea la care sunt ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediul crestere copil/stimulentul de insertie elena_alisa elena_alisa As vrea sa stiu cand trebuie sa ma intorc la locul de munca. Fiul meu s-a nascut pe 1 septembrie 2012. Am optat pentru concediul de 1 an, tatal nu doreste sa ... (vezi toată discuția)