Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul pentru reintoarcerea la serviciu in 2013 (stimulent de insertie)

fiul meu face 2 ani in 30 ian 2014 si am optat pt cic 2 daca ma intorc la servici in noiembrie 2013 primesc stimulentul de 500 de ron pt cele 3 luni pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:56, 15 Octombrie 2013
1. Daca ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani si reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie pana implineste copilul 2 ani.

2. Daca tatal copilului nu a intrat si el in CCC cel putin o luna atunci se reduce cu o luna CCC al dvs. sau in ultima luna nu veti primi stimulentul de insertie.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
este obligatoriu si pt copii nascuti inainte de 1 martie 2012 ca tatal sa stea o luna in cic ? multumesc.
Prevederea legala respectiva (art.11 din OUG nr.111/2010)nu este obligatorie pentru persoanele ai caror copii s-au nascut anterior datei de 01.03.2012.
Aveti dreptate, nu m-am uitat la data nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua, daca am optat pentru concediul de 2 ani iar acum as dorii sa ma intorc la servici pana la implinirea varstei de un an , mai primesc stimulentul pana ... (vezi toată discuția)
Ccc Monica21 Monica21 Urmeaza sa nasc luna aceasta si sunt detasata de aproape 2 ani la o institutie. As vrea sa ma intorc cat mai repede la munca insa societatea la care sunt ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediul crestere copil/stimulentul de insertie elena_alisa elena_alisa As vrea sa stiu cand trebuie sa ma intorc la locul de munca. Fiul meu s-a nascut pe 1 septembrie 2012. Am optat pentru concediul de 1 an, tatal nu doreste sa ... (vezi toată discuția)