Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma in insolventa

Buna ziua,

Am fost angajata la o firma care se afla in procedura de insolventa.
A fost afisat tabelul preliminar al creantelor la care am trimis contestatie, scrisoare recomandata cu confirmare de primire, catre firma de insolventa si catre tribunal referitor la neconcordanta sumei trecute.
Va rog sa-mi transmiteti daca mai trebuie achitata vreo taxa suplimentara.
Firma la care am lucrat este in alt oras decat cel de resedinta, iar persoanele care au vazut tabelul mi-au spus ca langa el apare si contestatia mea.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 19 Octombrie 2013
Din cate cunosc , contestatiile se timbreaza cu 200 lei taxa judiciara de timbru si 0,3 lei timbru judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez dupa inscrierea la masa credala? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Am dat in judecata fosta firma angajatoare pentru incalcarea drepturilor salariale. Parata a fost de acord sa-mi restituie o parte din bani, dar ... (vezi toată discuția)