Buna ziua, am marea rugaminte la dumneavoastra sa imi da-ti cateva raspusuri vis-a-vis de problema pe care o sa o relatez.
Casa parinteasca, de la tara a fost cumparata in anul 1980 de tatal meu, si in documentul mentionat este specificata doar casa si anexele in suprafata de 250 metri patrati, fara curte, intreaga suprafata fiind de 1250 de metri patrati, desi noi am platit impozit si pe curtea aferenta. Dupa revolutie tata nu a scos actul de propietate, si acum vecina are niste copaci pe hotar, iar mama a tocmit niste baieti sa taie crengile care sunt si umbresc curtea. Vecina a amenintat-o ca face plangere la politie si ca ne ia casa ca nu avem titlu de propietate. Va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac pentru a obtine titlul de propietate, daca tata a decedat in urma cu 9 ani, nu stiu ce sa fac ca mama este amenintata permanent de vecina cu chestia asta. Va multumesc din suflet
Amenintare
dieter-adrian
Buna ziua,intampin o problema cu un vecin...casa vecinului are unul din pereti in curtea mea,de gard nu mai vorbim,exista doar un metru,pana in casa lui. ... (vezi toată discuția)