avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taierea nucului pe propietate privata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taierea nucului pe propietate privata

am avut surpriza sa primesc un telefon de la un vecin , care si-a constuit casa in mod fraudulos incepind cu zona de granita, ca trebuie sa tund nucul pentru ca intra pe propietatea lui cu crengile. nucul e sanatos dar si-a intins crengile si s-a inaltat pentru ca vecinii au constuit vile in locul caselor si cauta lumina. am vorbit si i-am zis ca nu suntem de acord . ca nu supara pe nimeni nucul. e intr-o zona unde nu sunt constuctii.azi m-am trezit ca a intrat cu doua scari si doi baieti vinjosi si au taiat frumusel copacul in partea lui. defapt nu chiar in partea lui ca erau crengi subtiri si nu putea omul sa stea pe ele asa ca a taiat din bratul principal adica de la mine. ce pot sa fac? ca sincer asa imi doresc sa-l usture ce a facut. dupa ce ca el a construit casa unde nu avea voie , acum intra pe propietatea noastra si taie din copac. invatati-ma va rog ce sa fac!
Cel mai recent răspuns: ContSters315672 , utilizator 17:49, 20 Martie 2014
se numeste tulburare de posesie , mai intra si la distrugere ... cu un avocat bun , o sa-l faceti pe vecin sa va plateze o livada intreaga de nuci .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sã opresc abuzurile vecinilor? Îmi taie copacii! mihai78 mihai78 Am o suprafaţă de circa 3,900 mp teren extravilan undeva în oraş, spre periferie. Toamna trecută vecinii sau/şi copiii lor au devastat câţiva nuci ... (vezi toată discuția)
Taiere nuc skyboy2011 skyboy2011 Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)
Tulburare posesie vasilemb vasilemb Eu am gard pe proprietatea mea si bunicul mi-a spus ca atunci cand l-a construit a lasat 1 m din proprietate ca sa il poata repara si ca sa nu creasca pomi la ... (vezi toată discuția)