Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata concediului medical de catre cas

Buna ziua,
Sunt angajata la o firma, am suferit interventie chirurgicala la coloana si am concediu medical. CJAS Buzau refuza plata concediului medical la care am dreptul motivand ca firma la care lucrez are esalonare a datoriilor la buget(esalonare careeste platita confirm scadentarului si este cu plata ratelor/sumelor esalonate la zi).
Este corect sa refuze plata?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:29, 22 Octombrie 2013
1. Duceti certificatul medical la angajator si acesta este obligat sa il plateasca.

2. Problema recuperarii banilor de la CJAS nu va intereseaza pe dvs. este o problema intre angajator si CJAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal controlul la domiciliu al comisiei angajatorului? Madalinacosmina28 Madalinacosmina28 Astăzi ,am fost verificată de către angajator la domiciliu,eu aflandu-mă în concediu medical.Mentionez că de curând am suferit o intervenție ... (vezi toată discuția)
Concediu medical magda_ig2212 magda_ig2212 Buna ziua.La sfarsitul lui 2015 inceputul lui 2016 am suferit o interventie chirurgicala la coloana si doua la genunchi timp in care am stat in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediul medical initial neplatit riplleyhd riplleyhd in data de 25/06/2015 am avut un concediu initial de la reumatologie cod boala 651 parca valabil pana in 30/06/2015 apoi in urma investigatiilor am aflat ca am ... (vezi toată discuția)