avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie mutare pe alt post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie mutare pe alt post

Buna ziua!
In conditiile in care o persoana este incadrata pe un post de 15 ani si in prezent i se comunica ca este mutat pe alt post, net inferior, fara a i se aduce la cunostinta o decizie, preaviz, motivatie, etc., ce drepturi are? Mentionez ca persoana respectiva a fost declarat inapt (operatii care nu permit efort fizic) in urma cu 4 luni pentru a ocupa pozitia pe care se incearca din nou mutarea in prezent.
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 2 Noiembrie 2013
Are dreptul de a contesta decizia unilaterala a angajatorului referitoare la modificarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma restructurarii pot fi dat pe un post inferior. Chiriaac Marius Chiriaac Marius Lucrez de 7 luni la un Hypermarket din judetul Bacau. De putin timp, au inceput sa se faca restructurai, momentan lucrez ca operator PC Receptie Marfa, si am ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la un post de conducere la unul de execuție iDorin iDorin Bună ziua, În ce condiții se poate face trecerea de la un post cu responsabilități de conducere la unul inferior, de execuție ? Se poate face fără ... (vezi toată discuția)
Mutare temporara personal contractual dianam5 dianam5 Ma confrunt cu fenomenul hartuirii morale la locul de munca. Am avut doua cercetari disciplinare intr-o luna. Intre cele doua cercetari am fost constransa sa ... (vezi toată discuția)