Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

dizolvare radiere voluntara

Buna seara,
exista un termen pentru a radia un SRL la Reg.Com.(etapa a II a)?
S-a parcurs prima etapa, au curs cele 30 de zile si vreau sa stiu daca exista un termen limita pentru etapa a II a ( radierea).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: PERESCU ANDREEA , Consilier juridic 00:09, 14 Noiembrie 2013
Art. 237 alin. 7-8 din Legea societatilor nr. 31/1990 prevede un termen de 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numire lichidator la cererea dgfp? andrei g. andrei g. Am un SRL aflat in dizolvare pt nedepunerea bilantului anual,au trecut aproape 7 luni de la publicarea in MO a hotararii de dizolvare...in ce calitate ... (vezi toată discuția)
Radierea unai firme ofeliadaniel ofeliadaniel Buna ziua! Am o firma care are activitatea suspendata si acum in iunie imi expira termenul de suspendare. Vreau sa o radiez, dar nu stiu cat sunt costurile ... (vezi toată discuția)
Hotarare de lichidare judiciara ADELA STROE ADELA STROE o societate are o datorie fata de mine si vreau sa o dau in judecata insa pe site-ul registrului comertului apare \"este mentionata o hotarare de dizolvare ... (vezi toată discuția)