Alexandru Cutean 
	    	Consilier juridic

Alexandru Cutean 
	    	Consilier juridic	    

ContSters22713 
	    	Utilizator

ContSters22713 
	    	Utilizator	    

GermanAlex 
	    	Utilizator

GermanAlex 
	    	Utilizator	    

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

Ce nu am priceput este: Daca nu se face nimic dupa cei 3 ani de suspendare cei de la oficiul comertului inchid firma definitiv dupa x luni. De ce s-ar mai obosi cineva sa o radieze benevol si cu costuri daca aceia o fac automat?
 Catalina Covaliu 
	    	Utilizator

Catalina Covaliu 
	    	Utilizator	    

AlinaLavinia	                   

Sunt medic stomatolog si am ales sa ma inregistrez ca S.R.L. Puteam alege Cabinet medical individual. Dar nu m-am sfatuit cu nimeni si am realizat ca avand ... (vezi toată discuția)
	                    AlinaLavinia	                   

Sunt medic stomatolog si am ales sa ma inregistrez ca S.R.L. Puteam alege Cabinet medical individual. Dar nu m-am sfatuit cu nimeni si am realizat ca avand ... (vezi toată discuția)

meggy	                   

buna ziua
am o rugaminte mare cine ma poate ajuta cu un model pentru o cerere de dizolvare a unei socitatii comerciale in baza art. 237 alin.1 lit. c din Lg ... (vezi toată discuția)
	                    meggy	                   

buna ziua
am o rugaminte mare cine ma poate ajuta cu un model pentru o cerere de dizolvare a unei socitatii comerciale in baza art. 237 alin.1 lit. c din Lg ... (vezi toată discuția)

corelia	                   

O societate pe actiuni care nu si-a majorat capitalul social in 2007/2008 si de atunci nu mai functioneaza, nu are datorii, poate fi dizolvata/lichidata in mod ... (vezi toată discuția)
	                    corelia	                   

O societate pe actiuni care nu si-a majorat capitalul social in 2007/2008 si de atunci nu mai functioneaza, nu are datorii, poate fi dizolvata/lichidata in mod ... (vezi toată discuția)