avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Refuzul primariei in a executa o hotarare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Refuzul primariei in a executa o hotarare judecatoreasca

Acum cinci ani am primit o hot jud pentru recunoastera unei suprafete de teren pe raza localitati In urma demersului facut la primarie m.i sa oferit o lista cu terenuri disponibile Am optat pt terenul care era si fostul amplasament Pentru ca primaria gasea meru motive de a nu executa hotarirea am facut o alta actiune in instanta care s a finalizat in anul 2012 unde instanta a hotarat punerea mea in posesie pe fostul anplasament conform expertizei topo efectuata de expert autorizat expertza ceruta de instanta Terenul care m ia fost atribuit este fostul amplasament nu este folosit de nimeni din anii 90 iar hotararea jud este definitiva si irevocabila De aproape un an de la data emiteri celei dea doua hotarari primaria refuza punerea mea an posesie motivand ca nu are bani pt dezmembrarea parcelei unde este terenul sau alte si alte motive POATE CINEVA SA IMI SUGEREZE O SOLUTIE LEGALA PENTRU A PUTEA INTRA IN POSESIA TERENULUI SI INPLICIT OBLIGAREA PRIMARIEI PT A TINE CONT SI A EXECUTA O HOT JUD DEFINITIVA SI IREVOCABILA
Cel mai recent răspuns: dactari , utilizator 17:58, 23 Noiembrie 2013
Buna ziua.
Punerea in executare a hotararii judecatoresti se face, recomandabil, prin intermediul unui executor judecatoresc, dar probabil ca deja ati facut acest demers. O posibilitate de a determina executarea obligatiei stabilita de instanta este aceea de a solicita tot prin cadrul instantei obligarea primariei la plata danunelor pentru fiecare zi de intarziere si pana la executarea efectiva a obligatiei.
Adresati-va executorului judecatoresc. Este vorba de executarea silita a obligatiei de a face cu aplicarea art. 905 C.proc.civ. Executorul va va explica procedura.
@dactari
Atentie la termenul de prescriptie ! Urmati sfatul lui @f11 : plata de daune cominatorii a facut mielusei din multi lei !


mai nou zilele trecute cand am cerut relatii la patrimoniu despre mersul dosarului mi s a raspuns ca momentan nu m i se poate rezolva problema deoarece mi/au pierdt dosarul
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fond funciar ciosuion ciosuion Cum poate fi executata silit comisia comunala pentru punerea in posesie a unei suprafete de teren si pentru plata daunelor cominatorii si a daunelor interese , ... (vezi toată discuția)
Problema de fond funciar ginberto ginberto Judecatoria Z emite o sentinta prin care condamna pe primarul comunei T la 10 RON daune cominatorii pentru fiecare zi de intarziere de la data ramanerii ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca de punere in posesie ion v ion v Am o nelamurire ! Am gasit de curand prin actele tatalui meu,care a decedat de curand, o hot.jud. de punere in posesie a aproape 2,5 ha pe raza ... (vezi toată discuția)