avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestat pentru furt in Elvetia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestat pentru furt in Elvetia

buna seara am si eu o problema logodnicul meu a fost arestat in elvetia luni noaptea la ora 3,de atunci nu stiu nimic de el am aflat ca este arestat de la niste presupusi prietenii care au fost cu el dar au fugit si au ajuns in tara,am inteles ca trebuie sa sun la consulat sa aflu mai multe detalii alti imi spun sa astept ca pentru furt in maxim 10-14 zile este in tara va rog frumos sa imi raspundeti este adevarat ca ii da drumu in 14 zile ce sa fac are cineva cunostinte despre acest lucru,cat poate dura?:(
Cel mai recent răspuns: ContSters305403 , utilizator 22:22, 11 Noiembrie 2013
Nu dau drumul la toti arestatii...

Mergeti sa va informati la consulat.
acestia mi-ar putea da detalii despre el ca de exemplu in ce oras este daca pot lua legatura cu el telefonic sau ceva ?si unde la consulat in romania sau in elvetia?
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2013
ContSters305403, utilizator
România are ambasadă la Berna, lor va trebui să vă adresați. dar pentru a putea obține informații trebuie ca mai întâi logodnicul să fi cerut să fie contactată ambasada.
Atentie daca vi se cer bani prin Western Union sau asa ceva, este clar escrocherie.
sa inteleg ca daca el nu a anuntat ambasada nu pot lua legatura cu el pai si ce este de facut ca sunt sigura ca in momente dinacestea nu se gandeste la asta si apropo el nu poate da nici un telefon in tara la familie ca eu stiu de la niste tipi care au fost plecati cu el ca este arestat si acele persoane sau dat deoparte
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2013
ContSters305403, utilizator

Alte discuții în legătură

Situatie de furt in elvetia Andreea4443 Andreea4443 Buna seara. Am un prieten care este plecat in Elvetia de doua saptamani,iar acum o saptamana i-a fost sunata familia de catre cineva din politia de la Zurich ... (vezi toată discuția)
Arest in elvetia ditaclau ditaclau Imi poate spune cineva in Elvetia dupa cat timp ai dreptu la telefon?De 3 zile nu stim nimic de cineva multumesc (vezi toată discuția)
Arest in elvetia gina26 gina26 am un prieten care nu stiu cum si de ce a fost arestat in elvetia,cum aflu ceva de el?cum aflu unde a fost inchis?de ce?va rog frumos daca poate cineva sa ma ... (vezi toată discuția)