avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... MEDIERE
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

MEDIERE

De ce anume ai nevoie ca sa profesezi ca mediator in afara de diploma de mediator obtinuta in urma unor cursuri absolvite?
Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 15:20, 15 Noiembrie 2013
Art. 7 din legea 192/2006: Poate fi mediator persoana care indeplineste urmatoarele conditii:
a)are capacitate deplina de exercitiu;
b)are studii superioare;
c)are o vechime in munca de cel putin 3 ani sau a absolvit un program postuniversitar de nivel master in domeniu, acreditat conform legii si avizat de Consiliul de mediere;
d)este apta, din punct de vedere medical, pentru exercitarea acestei activitati;
e)se bucura de o buna reputatie si nu a fost condamnata definitiv pentru savârsirea unei infractiuni intentionate, de natura sa aduca atingere prestigiului profesiei;
f)a absolvit cursurile pentru formarea mediatorilor, in conditiile legii, cu exceptia absolventilor de programe postuniversitare de nivel master in domeniu, acreditate conform legii si avizate de Consiliul de mediere;
g)a fost autorizata ca mediator, in conditiile prezentei legi.

O simpla cautare pe google .. asta ca sa fac abstractie de faptul ca aveti cont de avocatnet in calitate de mediator ..
Multa bafta in profesie!
ce trebuie sa fac pentru a fi autorizata ca mediator?imi trebuie materat in mediere?
Accesati link-ul de mai jos si veti vedea procedura de autorizare, ulterioara parcurgerii cusrsurilor de formare initiala ca mediator si a promovarii examenului de finalizare a acestora:

[ link extern ] /

Nu este necesar sa aveti masterat in mediere, insa este absolut necesar sa faceti cursurile de formare initiala si sa le promovati. Si sa indepliniti toate celelalte conditii prevazute de art. 7 din Legea 192/2006 cu modificarile si cpmpletarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni mediator? gargaritarita gargaritarita Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea lucra ca mediator? Cine poate fii mediator ? (vezi toată discuția)
Juridice alexccc11.@yahoo.com alexccc11.@yahoo.com sal., ce pasi trebuiesc urmati pentru a deveni MEDIATOR.Multumesc! (vezi toată discuția)
Cum devii mediator? TurcuOvi TurcuOvi Cum poti se devi mediator si sa profesezi? Daca sunt recent absolvent al unei facultati este necesar sa treaca o anumita perioada pana sa pot lua parte la un ... (vezi toată discuția)