avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata servicii prestate in ascociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata servicii prestate in ascociatie

buna ziua,

am o intrebare: sa zicem k in blocse fac lucrari de schimbare coloana apa calda.
ptr. munca prestata se emite de catre prestatorul serviciuluio factura cu contravaloarea serviciului si o chitanta prin care blocul,asociatia achita factuta.
este obligatoriu k sa existe un contract intre furnizorul serviciului(instalator) si asociatie un contract?!nu este factura in sine un contract?!

multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:35, 19 Noiembrie 2013
Pentru respectarea procedurii legale de inregistrare executare reparatie la parti comune
Este necesar sa existe contract prestari servicii intre executant si beneficiar in care sa se negocieze si partile sa isi asume individual responsabilitatea referitor la obiect,termene,modalitati de plata,solutionare eventuale litigii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , locuiesc la bloc la etajul 4/4 mihasavoiu mihasavoiu s-a rupt burlanul si imi ploua in casa , am vorbit cu administratorul si mi-a spus ca el nu are ce imi face si sa aduc pe cineva sa-l repare si eu sa platesc . ... (vezi toată discuția)
Plata golire instalatie incalzire lilianavz lilianavz Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: in interiorul apartamentului al carei proprietar sunt s-a fisurat o teava orizontala de la instalatia de ... (vezi toată discuția)
Apa calda oprita pe coloana liviufgv liviufgv Salutare, De curand pe scara unde locuiesc s-a oprit apa calda, dar doar pe coloana unde e ste apartamentul restantier. Pe celelalte 2 coloane apa calda ... (vezi toată discuția)