Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenda se pune pe impozit??

Daca cineva din familie primeste o amenda si nu o plateste se pune pe impozitul de locuinta?? Chiar daca locuinta nu e pe numele respectiv??
Cel mai recent răspuns: o_mores , utilizator 14:43, 2 Aprilie 2009
ma ajuta cineva va rog????
Amenda se transmite Administratiei financiare de care apartine contravenientul. Respectiv, acolo unde acesta isi plateste impozitele,. adresa de domiciliu.Nu are legatura cu impozitul pentru casa.

av. ileana Schwarz
Amenda de orice natura si impozitul pe locuinta au temeiuri juridice diferite si in nici intr-un caz nu se confunda si nici nu se cumuleaza.

Daca acel cineva din familie este major (si este, pt ca am vazut in alt post ca e vorba de fiica dvs de 23 de ani) raspunde cu patrimoniul propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizarea sentintei marfan marfan buna ziua, vrea sa-mi ridic hotararea legalizata dintr-un oras de provincie. N-as vrea sa fac 2 drumuri si de aceea intreb: - eliberarea ei se face in 2 ... (vezi toată discuția)
Situatie concreta succesiune greyabundance greyabundance Buna ziua! Este vorba de o situatie confuza pentru intreaga famile : Bunicul a decedat de cativa ani. Terenul unde exista acum locuinta a fost al tatalui lui, ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui imobil si cine poate face asta? danadan77 danadan77 buna. am o intrebare f urgenta, si va multumesc tuturor celor care ma puteti ajuta. as dori sa sti in ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui ... (vezi toată discuția)