Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu vor parintii sa-mi dea copilul

buna ziua am si eu problema vreau sa plec de la parinti am decis sa ma mut cu iubitu meu si am un copil din prima casnicie. si ai mei parinti nu vor sami dea copilu ce se intampla daca il iau si plec si ei dupaia se duc la politie va rog sami rasp tot azi daca puteti

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:14, 24 Noiembrie 2013
Cum adica nu vor ? Care e situatia, locuiati impreuna, bunicii au crescut copilul, aveti conditii bune pt locuit, cati ani are copilul ?
da locuiam cu parinti si acum nu mai vreau sa stau cu ei ce se intampla daca il iau si plec ce poate sami faca

[ nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Nu are ce sa va faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!! doresc un răspuns concret! vrei sa încep prin ... Mariamhm Mariamhm Bună ziua!! Doresc un răspuns concret! Vreau să încep prin a spune că mă numesc Maria! Am 27 de ani și un copil de 4 ani ,o căsnicie de 6 ani care ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! sunt mama singura, am un copil de 3 ani locuiesc ... 1234fsj6i 1234fsj6i Buna seara ! Sunt mama singura am un copil de 3 ani locuiesc cu parinti mei sunt casnica nu am de lucru , insa parinti mei cred ca copilu meu este al lor , ma ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa Mariaccc Mariaccc Bună. Am 17 ani și mi-aș dorii sa plec de acasă la prietenul meu. Dar înainte de toate astea țin sa menționez povestea tragica a vieții mele. De la ... (vezi toată discuția)