avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data incetarii si transmiterii in Revisal conf art 56 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data incetarii si transmiterii in Revisal conf art 56 lit c

Buna ziua, am o mica nelamurire.Avem o angajata care indeplineste conditiile de iesire la pensie pe 04.01.2014.Conform art 56 lit c CIM inceteaza de drept in aceasta data.Avand in vedere ca este posibil sa fim in vacanta (toata firma si posibil si cei de la Casa de Pensii ) pot intocmi decizia de incetare mai devreme , pe 30 sau 31 dec 2013, cu data incetarii 04.01.2014 si sa o si transmit tot atunci pe 30 sau 31 cu data de producere a efectelor data de 04.01.2014 , deoarece cum v-am explicat nu suntem la serviciu sau mai bine aman si o transmit in 5 zile de la implinirea varstei conform art 56 alin2 si atunci ce data de incetare ii dau?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: valentina.mami , utilizator 11:35, 26 Noiembrie 2013
Faceti decizia in ianuarie 2014.
@ valentina.mami


Da, se poate intocmi decizia de incetare a c.i.m. mai devreme si transmite in REVISAL.
Legea sanctioneaza netransmiterea in termen si nu transmiterea anterioara a incetarii c.i.m.

Incetarea c.i.m. se transmite in REVISAL la data incetarii c.i.m.
multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe per. determinata G.V. G.V. Buna, am o intrebare: am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de la data de 01.09.2012-30.11.2012. Daca 30 noiembrie este vineri, asa am ... (vezi toată discuția)
Date incorecte de operare decizii incetare cim in revisal lemonik lemonik Buna seara. Spuneti-mi, va rog frumos, ce pot face in situatia in care am inregistrat in revisal decizii de incetare a cim atat cu art 55(b), cat si cu 31(1) ... (vezi toată discuția)