avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat

Buna ziua!
O persoana fizica incheie contract de comodat cu o persoana juridica pentru un imobil. O parte din acest imobil este girat la o banca. In aceste conditii se poate incheia contract de comodat?
Este obligatoriu ca acest contract sa fie incheiat la un notar?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelina20001 , utilizator 11:14, 26 Noiembrie 2013
Proprietarul poate incheia un contract de comoat indiferent daca e sau nu girat la o banca , dreptul de proprietate nu ii este afectat . Contractul poate fi facut si la avocat nu doar la notar .
Da, poate fi perfectat un contract de comodat ( in forma autentica sau in forma unui act sub semnatura privata ).


Dar daca contractul se face doar intre pers fizica si cea juridica...fara notar, fara avocat, e ok?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Altheea Altheea Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate incheia un contract de comodat intre o persoana juridica straina (comodant) si o persoana fizica straina (comodatar) ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere , locator-persoana juridica, locatar-persoana fizica hambra hambra O persoana juridica poate inchiria un imobil unei persoane fizice? Daca da, ce fel de contract este valabil si unde trebuie inregistrat? cu multumiri. (vezi toată discuția)
Contract comodat Paul Branovici Paul Branovici buna ziua As dori sa intreb daca un contract de comodat incheiat intre o pers juridica si una fizica trebuie intregistrat neaparat la notar sau avocat (vezi toată discuția)