avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini galagiosi - urlete copii si bubuituri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini galagiosi - urlete copii si bubuituri

Va descriu si eu aici prin ce trec in ultimele saptamani. Eu m-am nascut si am crescut la bloc, insa asa ceva nu am auzit in viata mea.

Deasupra mea s-au mutat doua persoane, sot si sotie, cu 2 copii mici. Cam jumatate din timp, daca nu mai mult, uneori si seara tarziu sau chiar noaptea, copiii urla si plang in continuu, dar mai fratilor, nu stiu cum sa va zic, nu plans normal, ci in ragete, in urlete, timp in care se aud intr-una bubuituri atat de puternice incat oscileaza planseul de beton de SUB mine... nu stiu la ce ai putea sa te gandesti cand auzi deasupra ta bubuituri si copii plangand in halul ala, daca ma intelegeti. La un moment dat, au facut in asemenea hal de urat, ca m-am speriat ingrozitor si am chemat politia, am zis naibii ca-i omoara acolo. Politia a venit, a spus ca arata bine copiii, fara urme, vanatai sau stiu eu ce, si ca NU AU CE SA FACA.

Nu este vorba numai despre plansul copiilor, hai sa zic ca nu ar fi asa de rau, dar impreuna cu bubuiturile si trantelile lor, este ingrozitor. Sunt dimineti in care ma trezesc brusc pentru ca efectiv se misca patul cu mine cand trantesc astia sus.

Sfatuiti-ma si pe mine cum sa procedez, avand in vedere ca politia "nu are ce sa faca". :( Vreau macar sa primeasca amenda atunci cand chem politia.

Se poate judeca pe civil un asemenea caz? Am ceva de pierdut (in afara de timp)?
Cel mai recent răspuns: Tibi84 , utilizator 20:19, 2 Noiembrie 2017
Dacă aveţi o bormaşină de vînzare, puneţi un anunţ pe un sait. Intru şi îmi iau de acolo. Vrrrrr... vrrrr....

:duh:

Acuma, la modul serios. Chemaţi din nou poliţia la orele la care se produc acele zgomote. Poate reuşesc să le audă şi domnii poliţişti, poate reuşiţi să măsuraţi şi nivelul de decibeli, poate îi amendează pentru tulburarea liniştii publice. Mai mult nu văd ce ar putea să le facă.

Dacă nici aşa nu merge, rămîne bormaşina. De pe un sait. Intraţi şi vă luaţi de acolo. Vrrr....
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
Liliana Gradinaru, Avocat
Am si bormasina, am si pasiune pentru rock dat la maxim :D Problema e ca asa deranjez si pe altii care, saracii, nu au nici o vina. Mi-au cedat "franele" intr-o dimineata cand m-au fortat sa ma trezesc pe la ora 5, scutindu-ma de vreo 2 ore de somn inainte de servici, ceea ce nu e neaparat foarte placut, si pana am plecat la servici le-am servit Nightwish la maxim. Dar asta nu e o solutie...
Ati incercat si sa vorbiti cu ei despre asta, nu ?
Mai are rost sa mai intrebi? :rolleyes: Sunt total si absolut nesimtiti. Si nu e prima oara cand am probleme cu ei, a durat aproape 2 ani de zile pana am rezolvat cu ei o problema cu scurgerea de apa la baie, ca imi curgea apa lor de scurgere la mine in cap. N-au nici o treaba cu nimeni, se cred singuri la ei in sat.
Staruiti la nivelul politiei responsabile,care in temeiul disp L nr 61/1991 republicata,detine cadrul legal ca in cazuri motivate sa aplice sanctiuni

Alte discuții în legătură

Vecini nesimtiti Spleshmen Spleshmen Acum cativa ani (acum 2-3 ani cred) s-au mutat deasupra mea in bloc un cuplu si au facut un copil (varsta lui este de 3-4 ani in prezent).copilul a crescut se ... (vezi toată discuția)
Vecini care șicanează , rog un sfat Ionelache Ionelache Am o vecină deasupra noastră cu 2 copii adolescenți care mă șicanează mai ales după ora 22:00-08:00 , adică bubuie , ciocane , tropăie trag scaunul ... (vezi toată discuția)