avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj

Un angajat care are si calitatea de asociat intr-o societate fara activitate beneficiaza de indemnizatie de somaj?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:50, 5 Decembrie 2013
Da, daca indeplineste conditiile de acordare a indemnizatiei de somaj. Dosarul ce se depune la Ajofm contine si acte eliberate de organele financiar teritoriale, din care sa rezulte ca persoana nu realizeaza venituri sau ca realizeaza, din activitati autorizate potrivit legii, venituri mai mici decat valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimularii ocuparii fortei de munca in vigoare in cuantum de 500 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii ref . conditii incadrare somaj siven01 siven01 Buna ziua , As vrea sa stiu ( preferabil din experinta unei persoane care a trecut prin acesta situatie) daca pot beneficia de somaj ,in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Venitul din inchiriere mai mic de 500 lei ma exclude de la aprobarea indemnizatiei de somaj? e_llena44 e_llena44 Buna ziua, mi-am prezentat dosarul pentru a obtine indemnizatia de somaj si mi-a fost respins pe motivul ca realizez venit din inchiriere ( chiar daca este ... (vezi toată discuția)
Plafon venituri impozabile pentru obtinere somaj jer jer Buna ziua! In calitate de arendator, am primit in acest an dividende in valoare de 3385 RON. Va rog sa-mi spuneti daca pot obtine indemnizatia de somaj ... (vezi toată discuția)