avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plafon venituri impozabile pentru obtinere somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plafon venituri impozabile pentru obtinere somaj

Buna ziua!

In calitate de arendator, am primit in acest an dividende in valoare de 3385 RON. Va rog sa-mi spuneti daca pot obtine indemnizatia de somaj (indeplinesc celelalte conditii), multumesc!
Cel mai recent răspuns: B.E.C. ARION , Consultant fiscal 16:46, 3 Noiembrie 2011
Va vor cere si actele eliberate de organele financiar teritoriale, din care sa rezulte ca persoana nu realizeaza venituri sau ca realizeaza, din activitati autorizate potrivit legii, venituri mai mici decat valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimularii ocuparii fortei de munca in vigoare.
Valoarea indicatorului de referinta pentru octombrie a fost de 500 lei, deci mai mare decit media veniturilor lunare obtinutede dvs pina acum (cca 338 lei), care probabil vor fi considerate ca baza pentru cistigurile viitoare.
Eu zic sa incercati daca indepliniti celelalte conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii ref . conditii incadrare somaj siven01 siven01 Buna ziua , As vrea sa stiu ( preferabil din experinta unei persoane care a trecut prin acesta situatie) daca pot beneficia de somaj ,in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Venituri someri EugeniaG EugeniaG In declaratia pe proprie raspundere pe care o semneaza somerii exista aceasta fraza: \\"Declara pe propria raspundere, ca nu are loc de munca, nu realizeaza ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj oroles2010 oroles2010 Buna ziua! In conditiile in care detin un PFA pot beneficia de ajutor de somaj? (vezi toată discuția)