avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrare contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrare contract comodat

Buna ziua,

Contractul de comodat dintre o persoana juridica si o persoana fizica privind sediul social cu valoare "0",trebui inregistrat la administratia financiara?
Mentionez ca intre timp am facut si un act aditional la acel contract privind delimitarea spatiului pentru sediul social.
Am tot auzit ca daca nu ar fi inregistrat am primi o amenda.Azi am sunat la administratia financiara S4 persoane juridice pentru mai multe informatii si raspunsul a fost ca nu trebui inregistrat nimic la ei atata timp cat valoare este "0".
Poate sa ma ajute cineva cu un raspuns daca trebui sau nu inregistrat?Se incheie pur si simplu acest act in doua exemplare si intra in actele firmei?
Cel mai recent răspuns: connect32 , utilizator 08:41, 6 Decembrie 2013
Buna ziua,

asa cum spuneti, actul se semnaeaza in dublu exemplar, cate unul pentru fiecare parte.
Contractul de comodat nu se declara la fisc pentru ca nu atrage obligatia de plata a unui impozit.

Costi Boncu
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract comodat prin vointa partilor si incheiere contract inchiriere pentru sediul social al unei societati comerciale. marinamar marinamar Buna ziua. As dori sa reziliez contractul de comodat incheiat ptr sediul social al societatii si sa incheiem un contract de inchiriere tot la acelasi sediu. ... (vezi toată discuția)
Contract comodat - sediu social dutch dutch Vreau sa infiintez un SRL cu sediul social in apartamentul parintilor mei cu care sa inchei un contract de comodat. As vrea sa stiu daca ei se supun unui risc ... (vezi toată discuția)
Comodat sediu infiintare firma pe site onrc inregistrat la fisc!! ContSters14976 ContSters14976 Salutare, se pare ca in ultima vreme, daca am lipsit de la ONRC au aparut reguli noi. Am constatat pe siteul lor in lista cu actele necesare la constituire ... (vezi toată discuția)