avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozit forfetar din ianuarie 2014
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozit forfetar din ianuarie 2014

Am un srl care a fost suspendat in anul 2009 din cauza acelui impozit forfetar . Intre timp am inceput demararea radierii societatii , am ajuns in faza in care trebuie sa scot fiscal de la anaf . Evident ca trebuie sa reglez fisa , lucru de durata. As vrea sa stiu , daca nu reusesc sa depun la registru pana la 31.12.2013 actele pentru a doua faza a radierii , incepand cu 01.01.2014 sunt obligata la plata impozitului forfetar ?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:07, 7 Decembrie 2013
Impozitul minim nu se mai plateste din 01.10.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate fara activitate - impozit forfetar narcisa07 narcisa07 Am si eu o intrebare: am o societate (SRL) care de 3 ani nu are activitate dar nu am declarat-o suspendata, sunt asociat cu 10% si administarator, i-am depus ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2009 si lichidarea unui srl fooxxy fooxxy buna ziua tuturor ! sunt administrator si asociat unic al unui SRL din Timisoara infiintat in octombrie 2007 si care pana in decembrie 2010 nu a ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe profit alex_16mai alex_16mai am un srl infiintat in 2009, dar pe care l-am suspendat in acelasi an, 1 luna mai tarziu, imi puteti spune daca trebuie sa platesc impozit pe profit daca nu am ... (vezi toată discuția)