Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozit forfetar din ianuarie 2014

Am un srl care a fost suspendat in anul 2009 din cauza acelui impozit forfetar . Intre timp am inceput demararea radierii societatii , am ajuns in faza in care trebuie sa scot fiscal de la anaf . Evident ca trebuie sa reglez fisa , lucru de durata. As vrea sa stiu , daca nu reusesc sa depun la registru pana la 31.12.2013 actele pentru a doua faza a radierii , incepand cu 01.01.2014 sunt obligata la plata impozitului forfetar ?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:07, 7 Decembrie 2013
Impozitul minim nu se mai plateste din 01.10.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate fara activitate - impozit forfetar narcisa07 narcisa07 Am si eu o intrebare: am o societate (SRL) care de 3 ani nu are activitate dar nu am declarat-o suspendata, sunt asociat cu 10% si administarator, i-am depus ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2009 si lichidarea unui srl fooxxy fooxxy buna ziua tuturor ! sunt administrator si asociat unic al unui SRL din Timisoara infiintat in octombrie 2007 si care pana in decembrie 2010 nu a ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe profit alex_16mai alex_16mai am un srl infiintat in 2009, dar pe care l-am suspendat in acelasi an, 1 luna mai tarziu, imi puteti spune daca trebuie sa platesc impozit pe profit daca nu am ... (vezi toată discuția)