avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

vreau sa stiu daca la executae silita a unui membru de familie(sot) se pot executa si bunurile sotiei?Aceasta lucru aparind pentru neplata unui credit la banca
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:51, 7 Decembrie 2013
Se poate cere de creditor partajare bunuri comune cu atribuirea catre sotul debitor si apoi vanzarea la licitatie. Dureaza cam 2 ani, minim.
Daca sunt bunurile proprii ale sotiei, iar datoria e proprie a sotului, nu, nu ii pot executa bunul sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Trident Trident Poate fi executat un bun evaluat la 290 000 Euro, bun comun al sotilor de un creditor caruia sotia ii datoreaya 20 000 de Euro? Contractul de imprumut este ... (vezi toată discuția)
Ce-mi poate face banca daca nu mai pot sa achit creditul ? ionescu gabriela ionescu gabriela Sotul meu are un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro /10 ani. A platit aprox. 1000 euro+dobanda aferenta. Acum este in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)
Viitorul sot dator la banca lumi_esek lumi_esek As dori un raspuns ...daca viitorul sot are datori la banca si noi doi oficializam relatia ,si el ajunge in imposibilitatea de a plati datorile facute de el la ... (vezi toată discuția)