gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

creditorul se va indrepta intai catre bunuri proprii ale sotiei daca exista. abia apoi catre bunul comun si va trebui intai sa ceara partajul bunului pt a putea executa silit partea sotiei. va dura destul
 andymaurul, utilizator
 andymaurul, utilizator 	
			 andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

andymaurul, utilizator
 andymaurul, utilizator 	
			 Mariana Lenuta	                   

Buna ziua , ma numesc Florin , am 19 ani si as dorii si eu ajutor in legatura cu niste nelamuriri. In timpul casatoriei parintilor tata a facut un imprumut la ... (vezi toată discuția)
	                    Mariana Lenuta	                   

Buna ziua , ma numesc Florin , am 19 ani si as dorii si eu ajutor in legatura cu niste nelamuriri. In timpul casatoriei parintilor tata a facut un imprumut la ... (vezi toată discuția)

Bianka-Dory	                   

Sotul meu a facut un imprumut la [editat] pe care nu l-a mai putut platii.acest imprumut a fost preluat de o firma de recuperatori care acum vor,prin hotarare ... (vezi toată discuția)
	                    Bianka-Dory	                   

Sotul meu a facut un imprumut la [editat] pe care nu l-a mai putut platii.acest imprumut a fost preluat de o firma de recuperatori care acum vor,prin hotarare ... (vezi toată discuția)

adrian_chivu2001	                   

Va rog sa imi spuneti :Daca apartamentul este pe numele sotiei mostenire de la parinti,iar masina este achizitionata in timpul casatoriei dar tot pe numele ... (vezi toată discuția)
	                    adrian_chivu2001	                   

Va rog sa imi spuneti :Daca apartamentul este pe numele sotiei mostenire de la parinti,iar masina este achizitionata in timpul casatoriei dar tot pe numele ... (vezi toată discuția)