avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
salut
se va da un nou examen pe data de 24 si 25 februarie 2010 prinvind admiterea in profesia de avocat
pentru detalii intrati pe site-ul unbr-ului
Va sfatuiesc sa intrati aici si sa semnati petitia, daca sunteti de acord cu ea si o sustineti:

[ link extern ]

Cu stima, colegialitate si intelegere!
Cei care ati participat v-ati cinvins cum stau lucrurile raportat la bibliografie, notare, bareme.........poti citi si studia din absolut toate documentele existente in domeniu, numai rezultatul sa fie bun...........B-), insa poti citi si invata si se poate constata ca sunt persoane "care pot reda exact cum sunt subiectele rezolvate in acele brosuri speciale, exact cum sunt tratate subiectele acolo si se "trezesc admisi"......am folosit ghilimelele de rigoare:D" Bafta tuturor!!!
Imi poate spune cineva dupa cate timp s-au afisat rezultatele la examenul de admitere in Barou 2009, pt stagiari? Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)