avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... licitatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

licitatie

Am participat la o licitatie organizata de primarie pentru vanzarea unei suprafete de 300 mp teren in localiatatea unde domiciliez.Licitatia a fost deschisa, ofertele fiind depuse in plic sigilat.Criteriul de castigare al licitatiei a fost pretul cel mai mare oferit.Dupa deschiderea ofertelor s-a intocmit un proces-verbal in care era mentionat ca eu am oferit pretul cel mai mare dintre cei 4 participanti, urmand sa primim in scris rezultatul licitatiei, dupa care castigatorul trebuia sa semneze contractul de vanzare-cumparare.Dupa o saptamana am primit un plic de la primarie in care era mentionat sa ma prezint la ei pentru a-mi ridica garantia de participare deoarece licitatia a fost anulata, fara a mi se comunica motivele care au dus la anularea licitatiei.Mentionez ca la deschiderea plicurilor nu au constatat nereguli cu privire la documentatia licitatiei.
Va rog sa-mi comunicati daca este legal ceea ce mi s-a intamplat, in ce cazuri se poate anula o licitatie si ce demersuri as putea face impotriva deciziei primariei de anulare a licitatiei.
Cel mai recent răspuns: oana roxana , utilizator 20:00, 6 Aprilie 2009
Buna seara,
Referitor la problema dumneavoastra imi permit sa va adresez unele intrebari esentiale solutionarii acesteia. V-a fost inmanat un exemplar al procesului verbal al licitatiei? Care erau regulile de desfasurare a licitatieii conform caietului de sarcini? Faptul ca nu v-au comunicat motivele anularii licitatiei reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra. De regula licitatiile se anuleaza in cazul in care nu s-a asigurat un nivel competitiv, nu s-a oferit cel putin pretul minim solicitat , nu s-a prezentat nici o oferta .Verificati caietul de sarcini . Esential este sa detineti o copie de pe procesul verbal. Daca nu aveti, solicitati una.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare licitatie publica cu probleme primaria a scos la licitatie ... Nata88 Nata88 Anulare licitatie publica cu probleme Primaria a scos la licitatie un spatiu pentru un cabinet medical. S-au depus 3 oferte, insa in ultima zi, dupa ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - reluarea competitiei Nootropic Nootropic Achizitorul deruleaza un acord cadru cu 3 operatori, atribuirea contractelor subsecvente se face prin reluarea competitiei , anume, prin solicitarea ... (vezi toată discuția)
Licitatie deschisa dar .....fara sa vezi ofertele celorlalti annic annic Am participat la o licitatie publica deschisa cu plicuri inchise de atribuirea serviciului de transport local, unde comisia de evaluare nu ne-a permis prezenta ... (vezi toată discuția)