avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit PFA

Sunt PFA autorizat, taxi,tin contabilitate in partida simpla .
1.Impozitul pe venit platit trimestrial pt. anul 2013 se poate inregistra in contabilitate ca si cheltuieli deductibile?Daca nu am inregistrat in jurnalul incasari-plati la data platiilor se poate inregistra in 2013 in aceasta luna ulterior ?Multumesc,
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:08, 15 Decembrie 2013
Platile cu titlu de impozit nu reprezinta cheltuieli deductibile.
Chitantele pentru platile anticipate pentru impozitul pe venit le treceti in RJIP si separat intr-un centralizator al cheltuielilor nedeductibile. Totalul la sfarsit de an al acestui centralizator il luati in calcul cand veti completa declaratia 200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea cheltuielilor deductibile partial (pfa) si calculul venitului total Mickaela Mickaela Buna ziua, Ma poate informa cineva cum trebuie inregistrate in Registrul jurnal de incasari si plati ptr. PFA-uri cheltuielile deductibile partial (cum sunt ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pfa earlysunset earlysunset Buna ziua! Am mai multe intrebari referitoare la documentele pe care trebuie sa le intocmeasca o PFA nepletitoare de TVA, in sistem real: 1. Din cat m-am ... (vezi toată discuția)
Pfa, completare rjic iatagangheorghe iatagangheorghe buna ziua!va rog sa-mi spuneti daca bonurile de benzina le trec in rjic cu valoarea intreaga sau la 50 la suta? multumesc frumos,astept raspuns... (vezi toată discuția)