Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenda neplatita, consecinte

buna seara!am si eu o intrebare si va rog sa imi raspundeti:am fost prins cu scuterul fara permis si am fost judecat in absenta, am primit o amenda pt reeducare deoarece nu aveam cazier,daca nu o platesc in termenul indicat ce se poate intampla? multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeacoto , utilizator 21:47, 20 Decembrie 2013
Se va ajunge la executare silita.
eu nu am nimic pe numele meu,in acest caz ce imi ia?daca o platesc dupa 30 de zile de la expirarea termenului e bine?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis in minorat- tainuire furt alex1017 alex1017 Buna ziua am si eu niste nelamuriri. cand aveam 17 ani m-a prins politia pe scuter si nu aveam permis m-au dus la sectie am dat o declaratie dupa mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Despre o amenda serban_alin serban_alin am si eu o intrebare...am primit o amenda cu caracter administrativ la care urmeaza sa fac recurs..intrebarea ar fi ce se intampla daca nu o platesc...ce ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ! stefanu stefanu Am primit o amenda administrativa de 100 ron si 30 de ron cheltuieli de judecata . Daca nu o sa platesc in 15 de zile ce o sa se intample ? (vezi toată discuția)