avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda Administrativa !
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda Administrativa !

Am primit o amenda administrativa de 100 ron si 30 de ron cheltuieli de judecata . Daca nu o sa platesc in 15 de zile ce o sa se intample ?
Cel mai recent răspuns: woofmaysterr , utilizator 22:03, 16 Iulie 2012
Se va trece la executarea amenzii primite.
Se va comunica dispozitivul hotararii AFP in circumscriptia careia locuiti, iar acestia va vor emite o instiintare de plata.
se va trece la executarea silita in vederea recuperarii creantei bugetului consolidat al statului
Aha . Si daca o sa se treaca la executarea silita , o sa imi apara pe cazier ?
Nu apare asa ceva in cazier judiciar.
In cazierul judiciar se inscriu date privind:
a) pedepsele, masurile de siguranta si educative, pronuntate prin hotarari judecatoresti definitive;
b) inceperea, intreruperea si incetarea executarii pedepsei inchisorii, a masurilor de siguranta si educative, liberarea conditionata si revocarea acesteia, achitarea amenzii penale;
c) amnistia, gratierea, prescriptia executarii pedepsei, reabilitarea;
d) pedepsele si masurile pronuntate prin hotarari penale definitive de instantele judecatoresti din strainatate, precum si masurile luate prin actele efectuate de organele judiciare penale din strainatate, daca aceste hotarari au fost recunoscute de organele romane competente;
e) hotararile definitive care impun modificari in cazierul judiciar;
f) extradarea.
Pai ce vreau eu sa stiu..ca am tot cautat pe net. dar nu am gasit nimic....deci..acum ceva timp mai exact prin luna ianuarie..am facut ceva..m`au luat la politzie mi`au zis ca o sa`mi trm.o amenda acasa..akm mi`a venit amenda cu caracater administrativ (700 lei) plus cheltuieli judiciare (300 lei) ...si vreau sa stiu ce se intampla daca nu o platesc ..sunt minor 17 ani! ..:| n`am nmk pe numele meu...rog sa fitzi sinceri si sa`mi zicetzi:D

Alte discuții în legătură

Sanctiune cu caracter administrativ Andrei9208 Andrei9208 Buna ziua, Anul trecut am avut o problema cu politia, iar de vreo saptamana mi-a venit o amenda acasa. In amenda scrie ca fapta in continutul ei concrect ... (vezi toată discuția)
Probleme la cazier ioanatudor5 ioanatudor5 In urma cu 1 an un var a fost prins intr-un magazin sportiv furind.Arecunoscut fapta a fost dus la politie unde a dat o declaratie dupa care la aproximativ 4 ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar cristina900 cristina900 Buna ziua ! Se poate intocmi cazier judiciar pentru o infractiune (furt calificat in loc public, paguba-100 ron ) in cazul in care nu a fost semnat un proces ... (vezi toată discuția)