avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandatar al unei societati.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandatar al unei societati.

Sunt mandatar, al unei societati comerciale de contructii, societate care construieste blocuri noi, si le vinde inca din faza de proiect. Eu semnez aceste promisiuni de vanzare cumparare, in calitate de madatar al societatii, exact cum am spus si mai sus. In cazul in care, prin absurd, societatea ar da faliment, ce repercursiuni ar fi aspura mea ca persoana fizica, mentionez ca sunt si angajata al acestei societati cu functia-Director Vanzari.

Multumesc frumos si astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 17:20, 23 Decembrie 2013
Buna ziua!

Nu aveti nicio obligatie personala fata de persoanele cu care incheiati acele contracte, incheiati acele contracte pentru mandant, nu in nume propriu.
Depinde de intinderea mandatului, daca prin acesta se prevede ca sunteti mandatat doar sa semnati acele precontracte, nu aveti nici o raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract mirela07 mirela07 Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de colaboare intre doua societati prin care sa se stabiliasca conditiile ce vor fi indeplinire de ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta - anularea titlului de proprietate si, implicit, a actului de vanzare-cumparare mihail123 mihail123 Buna ziua, Un teren a fost instrainat acum ani de zile printr-o [b]procura cu drepturi depline (inclusiv vanzare)[/b]. In procura este trecuta [b]o suma ... (vezi toată discuția)
Vânzare imobil prin mandatar. ce efect are decesul mandantului după încheierea promisiunii bilaterale de vânzare-cumpărare? vasiledin vasiledin Am procura pentru vanzarea unui imobil. Am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare. Daca dupa aceasta mandantul decedeaza, procura este valabila ... (vezi toată discuția)